Vegan cosmetica

verzorg je huid
met oog
voor de natuur

Lees meer

het geheim van natuurlijke schoonheidDe Naturel producten zijn voorzien van het NATRUE certificaat. En dat is heel speciaal, het wordt enkel toegekend als een product voldoet aan alle vastgestelde eisen voor natuurlijke cosmetica.

Niet alleen worden de grondstoffen onderworpen aan een strenge controle wat betreft afkomst, maar ook wordt het productieproces gecontroleerd en onderzocht, van opslag tot levering. Alleen wanneer alle componenten door de test komen en het product echt natuurlijk is, wordt het NATRUE certificaat toegekend.

Alle Naturel producten zijn dermatologisch getest, 100% vegan, hebben geen dierlijke bestanddelen en zijn natuurlijk niet op dieren getest.

De ingrediënten komen van gecontroleerde biologische boerderijen én dit maakt de Naturel-lijn zo bijzonder.

Ik leef heel bewust en kies voor duurzaam,
daarom gebruik ik être belle NATUREL

natuurlijke actieve ingrediëntenMet de naturel-lijn laat Être Belle Cosmetics zeer complexe natuurlijke actieve ingrediënten succesvol samengaan met de geheimen uit grootmoeder's tuin.

De combinatie van de nieuwste-micro-alg technologie met broccoli, koren, radijs, wortel, rode biet en rozemarijn maakt deze producten zo uniek. Gecombineerd met verzachtende bestanddelen als witte thee en katoen extract, samen met huidherstellende oliën uit abrikozenpit en duindoornbes kan deze verzorging alles voor u betekenen.

Het bevat alle bestanddelen om uw DNA te repareren, huidveroudering tegen te gaan , de huid te kalmeren en te hydrateren.

Broccolizaadolie - BIOLOGISCH
Deze olie , die koud geperst wordt van de kleine zaden van deze groente is een zeldzaamheid onder de planten oliën. Deze supergroente bevat een grote hoeveelheid omega 3, omega 6 en omega 9 vetzuur. Als resultaat daarvan maakt de olie de huid meer resistent, om bescherming te bieden tegen vrije radicalen, en om een gezonde glans te geven. De broccolizaad olie die gebruikt wordt in de NATUREL lijn komt uitsluitend van gecontroleerde biologische boerderijen.

Witte Thee - BIOLOGISCH
Witte thee komt van dezelfde plant als groene en zwarte thee. Witte thee bestaat uit de jongste bladeren van de ongeopende knoppen van de theeplant. Het heeft genezende en gezond makende eigenschappen, door de hoge concentratie van actieve anti-oxidanten die vrije radicalen onschadelijk maken, Ze beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering en versterkt tevens het immuun systeem. De witte thee in de NATUREL lijn komt uitsluitend van gecontroleerde biologische boerderijen.

Wortelolie - BIOLOGISCH
Deze groente uit de tuin is een echte all-rounder. Al in de 16e eeuw, geloofden mensen dat wortelen bloed-reinigende eigenschappen hadden, en werden gebruikt om leverkwalen tegen te gaan. De olie bevat een tamelijk grote hoeveelheid Vitamine A en Provitamine A. Een onmisbaar ingrediënt voor huidverzorging.
Rode Biet - BIOLOGISCH
Het natuurlijke planten extract Daymoist CLR dat uit rode biet gewonnen wordt en de combinatie met zetmeel uit granen zorgt voor een duidelijke toename van de natuurlijke hydraterende factoren in de bovenste huidlagen. Deze actieve ingrediënt laat de huid stralen, geeft veerkracht en een fris voorkomen zowel op korte als op lange termijn effect.
Katoen - BIOLOGISCH
Er zijn ongeveer 51 verschillende soorten van de katoenplant in de tropen en subtropen. Katoenvezel worden gewonnen uit de zaadvezels van de plant en wordt gebruikt voor kleding en ander textiel. In kleding beschermt katoen de huid tegen oa. koude. In cosmetica, verzacht katoen extract vooral en wordt met name gebruikt in baby producten. Het extract kan helpen om geïrriteerde, beschadigde huid te kalmeren. De huid wordt zachter en voelt prettig aan.
Abrikozenpit olie - BIOLOGISCH
Abrikozen hebben hun oorsprong in China. Vandaar uit werd het fruit naar Perzië en Centraal Europa gebracht door zijde handelaren. Tegenwoordig groeien abrikozen in alle gebieden met een warm klimaat. De olie wordt verkregen door het persen van de abrikozenpitten. De zoete olie hydrateert en regenereert de huid en is speciaal geschikt voor de rijpe en gevoelige huid. Abrikozenpit olie laat de teint van de huid tot bloei komen.
Rammanas olie - BIOLOGISCH
Deze olie wordt gewonnen uit het zaden van de Rammenas. het bevat mosterd olie dat werkt tegen schadelijke micro organismen. Het werkt dus licht desinfecterend. In cosmetica geeft deze olie de huid tevens een zacht gevoel en maakt het meer zijde achtig zonder het te vettig wordt.
Duindoornbes - BIOLOGISCH
De genezende kracht van de Duindoorn wordt al sinds de middeleeuwen erkend en is afkomstig uit Tibet, Nepal en uit de Himalaya. Maar groei ook gewoon aan de Noordzeekust. De waardevolle olie van de Duindoornbes regenereert cellen, vermindert roodheid en vecht tegen bacteriën, dankzij de concentratie van anti-oxidanten dit maakt het specifiek geschikt voor o.a. verbrande huid (door verbranding in de zon) of de rijpere huid, omdat het de huideigen metabolisme en celvernieuwing aanmoedigt. Het heeft een zichtbaar effect bij huidherstel.