Wij zijn Alliance Beauty & WellnessEn zijn al meer dan 30 jaar leverancier voor de beautybranche in Nederland en België. Wij leveren complete saloninrichtingen, apparatuur en cosmetica voor de professionele schoonheidsspecialist.

Sinds 2010 zijn wij importeur van het Duitse cosmetica- en make-up merk être belle.

Wie is être belle cosmetics?


Het merk werd in 1982 opgericht door Harry Emich. Als être belle beauty systeem bracht het bedrijf de eerste verzorgingsproducten van de aloë vera lijn op de markt. Met veel passie en onvermoeibare inzet werden de producten verbeterd, het assortiment uitgebreid en uiteindelijk is het verdiende succes behaald.

Bijna 20 jaar vestigde ze zich in Flein bij Heilbronn, dat vandaag de dag nog steeds het internationale hoofdkantoor van het bedrijf is.

In de zomer van 2013 werd de eerste conceptstore in de Skyline Plaza in Frankfurt geopend. Daarna kwamer er nog twee conceptstores in Berlijn en Stuttgart. Iedereen is daar welkom voor een goed product advies.

Vandaag, bijna 40 jaar na de oprichting, staat être belle nog steeds wereldwijd voor exclusieve cosmetica, wellnessproducten en professionele behandelingssystemen.