Etre Belle Cosmetics

Etre-belle Cosmetics gevestigd in het Duitse Flein is één van de weinige privé geleide bedrijven in de Duitse cosmeticabranche. Dit succesvolle bedrijf bestaat ondertussen meer dan 30 jaar. De strategie is gebaseerd op kwalitatieve en kwantitatieve groei. Être-belle Cosmetics gelooft sterk in natuurlijke en duurzame ontwikkeling van producten en de verpakkingen.

Vandaag werken alleen al in Duitsland meer dan 4.000 schoonheidsspecialisten met Etre Belle producten, die men niet alleen bij schoonheidssalons vindt maar ook bij beautycenters en wellnesshotels. Etre Belle staat wereldwijd synoniem voor exclusieve cosmetica, wellnessproducten en professionele behandelsystemen. Voorop staat altijd het doel om de schoonheidsspecialist én de consument te voorzien van buitengewoon hoogwaardige cosmeticaproducten. Producten met alleen natuurlijke werkstoffen in een mooie én milieuvriendelijke verpakking. 

Kwaliteitsgarantie en 100% natuurlijk

Etre Belle onderscheidt zich van vele ander cosmetica merken door de ontwikkeling van innovatieve plantaardige producten. De uitstekende kwaliteit is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling in eigen laboratoria. Hoogwaardige natuurlijke producten voor een betaalbare prijs.

Alle ingrediënten voldoen aan de INCI en CTFA internationale codes, de être belle laboratoria zijn bovendien GMP goedgekeurd. De producten zijn hypo-allergeen, plantaardig, zonder parabene, zonder minerale oliën; voor een optimaal resultaat en verdraagzaamheid op de huid. Ervaar het en voel het verschil. En vanzelfsprekend zijn onze producten niet op dieren getest.

 

 


Nieuwe producten

Er zijn op dit moment geen nieuwe producten